Blog Listem

SEBZE YEMEKLERİ









Türk mutfağı, mutfak sebze yemekleri büyük bir çeşitlilik . Dolma ve sarar, et ve sebze yemekleri, kızarmış sebze ve zeytinyağı sayısız çeşitleri mevcuttur. Dolması ve talimatlar şeklinde etli ve etsiz (yanlış Çeşmesi) hem de kuşatır.Etki et, pirinç, soğan ve domates salçası içeren domatez dolması. Yalancı dolma kullanarak pirinç, soğan, kuş üzümü ve çam fıstığı yapılır. Lahana ve asma yaprağı rulo hazırlamak için kullanılır. Sebze, biber, kabak, domates, patlıcan ve soğan gibi sebzeler. için en sık kullanılan yanı sıra, et ve sebze yemekleri, et, et ve sebze pişmiş parça ile hazırlanan . Fasulye, et, Patlıcan, patlıcan Moussaka, çok sayıda yiyecek de dahil olmak üzere, et, et ve bezelye, tüm etli, etli mercimek ve nohut, et, ıspanak, lahana ve pırasa , kabak, pek çok sebze kızarmış ve ızgara yöntemi pişirilir. Kızarmış patlıcan, kızarmış kabak, biber, domates, havuç ve Kabak, kızartma birçok popüler çeşitleri arasındadır . Zeytinyağı Türk mutfağında da benzersiz bir place.These yemekler bazen hazırlanabildikleri olarak da bilinen diğer bitkisel yağlar ama zeytinyağı daha ucuz olan kaplar . Zeytinyağı, fasulye pilaki, yeşil fasulye gibi yemekler arasında zeytin yağı, zeytinyağı, enginar ve bakla bu sınıfa